Home

Reamintesc ceva ce începe să se estompeze în timp, în parte pare-se voit,  întâmplare care dă o idee asupra a ceeace ar putea însemna dobândirea şi exercitarea unei puteri discreţionare asupra „cetăţii”.  Recent, la noi, în Ro iliesciană!

După rapida eliberare ce a urmat arestării sale abuzive, la cererea expresă a Bombonelului Năstase  aflat pe culmile ameţitoare ale puterii, năclăiciul  Ciuvică ar fi putut redeveni un cetăţean onorabil, însă toate acţiunile sale începând din acel moment, au arătat că o parte a sinapselor , i-au fost înlocuite cu firele grizonate căzute din barbişonul lui E. Constantinescu.

Altfel, fără această „operaţie estetică” a la Ciomu,  cu greu am putea admite că un analist politic, de fapt  un politician imparţial  ce-şi clamează fonfăit, apartenenţa la forţele progresiste  de nuanţă creştin-democrată, poate lupta cu atâta cerbicie împotriva preşedintelui portocaliu Băsescu, încercând să minimalizeze cele ce se petrec în aceste zile cu unii din conducătorii de facto ai PSD şi PNL.

 Este inacceptabil, incalificabil. Atât acest Ciuvică cât şi mentorul său Emil Constantinescu – barbişon, împinşi de ura maladivă faţă de Băsescu, vor dispărea în neantul din care spre nefericirea noastră (dar mai ales a sărmanilor ţărănişti, îngropaţi de vii cu un deceniu în urmă!) au scos iarăşi capetele pentru o scurtă vreme, din  apele nămoloase ce  s-ar fi  dorit un şuvoi limpede, reformator al încercatei şi debusolatei societăţi civile româneşti.

Sintagma specifică Ro cu „capra vecinului” este tocmai ceeace continuă să facă perseverent , ridicolul Ciuv,  probabil înghiontit „Barbişon” cu o totală lipsă de onestitate.

În ultimii trei ani, maleficele puteri unite pe faţă ale celor „+,- 322” din Parlament, cu ale majorităţii ONG şi Mediei, s-au azvârlit asupra lui Băsescu, atât Candidatul,  cât şi acum, Realesul, vânturând în faţa  ochilor românilor,  sperietoarea hidoasă a unui

„Băsescu – dictator”.

Hilar, dacă nu ar fi tragic,

Reclame

2 gânduri despre „Ciuvică ancorat în barbişon

 1. Miezul comentariului l-am născut cu ceva ani în urmă, postându-l cred pe lib.ro.
  Acum după realegerea lui Popeye la care în afară de vot am mai contribuit şi cu câteva fraze de susţinere, pe ici, colo, văzând că puţin stimabilul şi puţin onorabilul Ciuvică, continuă nonşalant criticarea Preşedintelui, am reeditat comentariul, cu unele adăugiri mai mult formale!

  Totul petrecut
  laplopulcuportocale

 2. Buna seara,
  M-am intrebat si eu, adeseori , ce ciudatetenie s-a intimplat cu multi dintre apropiatii lui E.Constantinescu ,de a s-au aliat cu Iliescu ,Nastase,Geoana ,ptru al invinge pe „dictator”!?..La inceput am crezut ca este doar o frustrare sau o invidie ,dar ulterior mi-am dat seama ca ea s-a transformat in obsesie si chiar un fel de delir de schizofrenie: voci,halucinatii,spaime .Ceea ce parea un cor dirijat de un singur om (D.Patriciu si petrodolarii lui) a devenit acum un fel de platforma liberalo -pesedista , care are un slogan clar :”invingem impreuna”! Nu are importanta cine sunt cei care s-au unit si nici cu ce metode vor sa invinga ..Totul este s-o ia de la capat..Au nevoie de un nou inceput..In nici un caz linga PD-L, cum ar tinde un V.Catarama sau Tariceanu ..
  Cind il vad pe Ciuvica ,inchid rapid televizorul..Mi se pare amuzant ,dar si enervant, cind il vad non stop pe tv,, caci altfel , ar fi fost o figura stearsa si anonima ,daca nu l-ar fi scos in fata gafa lui A.Nastas, de a-l aresta..Poate chiar ii este recunoscator,mai stii ?
  p.s. Am fost astazi pe blogul lui G.Serban ..M-am dumirit ca T.Basescu este ptru ei un „monstru” ,care trebuie invins cu orice pret,iar CrinA. un fel de „Crai Nou”, care le va aduce schimbarea mult rivnita .
  Am si pus doua postari ,incercind sa le spulber iluziile..Nu am nici un fel de speranta , ca m-ar intelege sau ca isi vor schimba atitudinea ,dar am avut un motiv clar ..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.