Home
 
Forumul Liberalism.ro, proprietate a libertarianului Tudor, un specimen de stăpân de sclavi aterizat în epoca noastră, unde-şi poate etala metehnele atavice de canibal ce-şi  devorează  semenii din jur . Şi-a devorat cu adevărat aproape toţi amicii cu care pornise la drum, pe lib.ro (eg: Magistre, Gabriel, etc)

Infatuarea acestui guru acceptat cu o mioritică obedienţă de puţinii useri rămaşi pe acest site, atât de viguros animat pe vremuri, de fapt un individ anacronic, nu are limite. Le ştie pe toate, iar atunci când i se întâmplă să bâjbâie, îi dă peste ochi preopinentului cu un link sau două, alături de câteva insulte sau amenţări, directe sau mai voalate. În decursul anilor a exclus definitiv de pe forum o serie de internauţi ce nu greşiseră cu aproape nimic. Eu, aa, sunt o dovadă vie. Nu veţi găsi o singură jignire adusă de mine, cuiva, în cele câteva sute de postări pe care le-am avut până la 1 dec 2007, când am fost radiat definitiv, deşi am avut zeci de mii de vizualizări!

Nonşalanţa cu care se învârte prin propria-i feudă, împroşcând cu venin pe oricine adoptă o linie proprie a ideilor de pe fire, este de neînţeles, dacă nu am lua în considerare că suferă de o boală psihică. Megalomania este o suferinţă gravă, nu?

Curios faptul că un număr infim (3-4) de useri (Sorin, Raluca, Theo, ..), îi acceptă acestui ipochimen lugubru, toate hachiţele. Ce-l face oare pe un intelectual ca Sorin Cucerai să se comporte ca un simplu vasal a lui Tudor? Micimea de caracter a stăpânului este dovedită prin comportamentul diferit pe care-l aplică schimbului de opinii cu Sorin şi Raluca, faţă de atitudinea ignobilă pe care-o adoptă cu ceilalţi useri.

Comportamentul faţă de @M.D., userul atât de generos în informaţii şi atât de civilizat în exprimare, chiar atunci când este atacat pe nedrept, l-a descalificat definitiv pe acest PROPRIETAR DE BLOG ce se consideră depozitarul tuturor adevărurilor, iar în plus, stăpîn absolut a celor ce-i calcă pragul.
Acest TUDOR este un BECALI al blogurilor, sau un VADIM TUDOR al PRM. Poate ceva mai josnic, întrucât nu oferă decât ameninţări şi insulte,  în schimbul activităţii NORMALE a userilor ce-i fac situl viabil

După părerea mea este tipul de fiinţă umană care cere palme!

laplopulcuportocale

Reclame

3 gânduri despre „Canişa pseudoliberală de pe liberalism.ro

 1. Nu te supala, Tatonule, da’ te cam inseli… 😳 Tudor nu este decat un tip de o rigurozitate cam cazona, atata tot… A nu prea sti de balta cu papura a papugiilor balcanici si a fi un Vadim sau un Becalli al blogosferei nu e deloc acelasi lucru, aloo…

  Cat despre Sorin, Raluca, Rhea (nu theo…) et aliis ejusdem farinae presupun ca se incapataneaza sa stea pe acest forum pt ca ei l-au creat si pt ca acolo sunt depozitate „stenogramele” unora dintre cele mai teminice discutii care s-au purtatat pre forumurile online rumanesti de la origini si pana in prezent…

  Uneori mi-as dori sa fi mai serein, my friend aa…

  Yours,

 2. PRO,
  Nu pot fi mai detaşat de acel for unde am postat şi eu o serie de materiale ce se mai citesc şi azi, deşi sunt ascunse în fundul pivniţei, iar eu, sărmanul moş care n-am insultat pe nimeni, am fost dat cu capul de pereţi şi alungat ca ultimul boschetar urât mirositor. Mirosul şi gustul adevărului, displace mai mereu, cam peste tot.

  A-l asemăna pe Tudor cu Becali şi Vadim este evident în favoarea lui! Ultimii doi au creat cu oarecari sacrificii construcţiile lor, depunând personal eforturi pentru menţinerea lor, mai mari decât acest „plotonier” şi el total lipsit de maniere care a fost ajutat puternic şi la obiect mai ales de de Gabriel.

  Cu toţii au aceleaşi vizibile obiceiuri culinare canibalice.

  Toţi trei se consideră stăpâni de sclavi cu o libertate absolută, fără limite, de a acţiona pe „proprietăţile” lor, ceeace este inacceptabil pentru colaboratori cu coloană vertebrală şi probabil şi pentru mama GOOGLE şi IE care le pune la dispoziţie pe mai nimic, adevăratele lor proprietăţi pe care noi, ca oricare ro ce se respectă, le tâlh…. prin p……… programelor

  Toţi trei se dedau la ameninţări şi insulte, la cea mai mică încercare de ridicare a capului de către preopinenţii obişnuiţi.

  Marius Japonezul, unul dintre cei mai interesanţi şi prolifici internauţi din blogosfera ro, o adevărată enciclopedie vie (aloo! dacă nu sunt ce spuneam mai anii …aloo!) a fost pus la colţ fără a se face vinovat de ceva.

  PRO, trebuie să recunoşti că dacă acest individ era mai ca lumea, for lib.ro ar fi fost şi acum mai populat, iar de la începuturi putea constitui o tribună şi pentru alţi intelectuali de marcă, în afara celor pe care i-ai cunoscut şi preţuit

  moş aa, de
  laplopulcuportocale

 3. Buna seara,din nou ! 😉
  Am intrat pe „liberalism.ro” datorita lui AVP care ne-a oferit linkurile unde se razboia cu toti cei care nu-l intelegeau si care il injuriau si-l persiflau ,dintr-o crasa superficialitate si simplitate in gindire ,dar si datorita carora eu l-am putut intelege pe el si mai bine ,si ,in fine ,prin intermediul carora v-am cunoscut si pe dv.Cind am vazut cum il aparati, aducind argumente, ce dovedeau, atit cunoastere si inteligenta,dar si un caracter de om bun si drept,am avut certitudinea ca nu gresesc..
  Am urmarit cu sufletul la gura episodul excluderii lui AVP ..Am vazut judecata libertarienilor si cit de mult se cramponau unii de interventiile lui ,considerindu-le la rindul lor injurioase..Atunci v-am cunoscut si pe dv si pe Costel,S.Cucerai si inca vreo doi trei care prin atitudine si argumente ii dezvaluiati adevaratele intentii ..
  Cit despre @Tudor , este clar..L-ati caracterizat cum se cuvine .. Asa mi-am dat seama si de cauza ptru care ati fost atit de dur si cu „muntele”cu ..mot .
  Pacat ,intradevar ! Mai intru si eu, din cind in cind pe l.ro ,dar pare pustiu si mort..Cei trei sau patru, din cind in cind ,parca ar purta un dialog al surzilor..
  p.s.Zilele trecute am primit tot de la AVP (spre a nu ma plictisi pe blogul lui)alte linkuri de pe l.ro cu multe postari ale dv. ,f.interesante prin expunere ,dar si prin intimplari din viata dv.si a altor oameni minunati.
  Si,inca ceva.. Blogul dv.cit si cel al lui AVP ,n-ar mai fi existat, daca n-ar fi fost Tudor si Thor..Asa ca tot raul spre bine..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.